Skip to main content
  • TELTUDLEJNING

    Teltudlejning finder du hos os

✓ Hjælp til opsætning

Vælger du os som festleverandør er du altid garanteret hjælp til opsætning og gratis vejledning.

✓ Hjælp til opsætning

Vælger du os som festleverandør er du altid garanteret hjælp til opsætning og gratis vejledning.

✓ Hjælp til opsætning

Vælger du os som festleverandør er du altid garanteret hjælp til opsætning og gratis vejledning.

​Teltudlejning i Nordjylland

Hos Vodskov Festudlejning sørger vi for teltudlejning til enhver anledning. Vi har et stort udvalg af festtelte, og foregår din fest på en køligere årstid, sørger vi naturligvis også for varme til festtelt. Vi kan også sørge for en samlet pakkeløsning, således at vores service er skræddersyet til lige netop din fest.

​Vores kunder kommer især fra Vodskov, Aalborg og andre steder i Nordjylland.​

Stemning og varme til festtelt

Et festtelt kan være den perfekte tilføjelse til forskellige aktiviteter; lige fra fødselsdagsfesten til studentergildet eller receptioner. Når du skal vælge det helt rigtige festtelt, så er der givetvis nogle overvejelser der skal gøres – og det kan Vodskov Festudlejning naturligvis være behjælpelig med.

Hvis du skal afholde en festlig begivenhed i et festtelt, så skal du gøre dig nogle tanker om størrelsen på teltet og ikke mindst hvor mange gæster, du har i sinde at invitere. Mange fødselsdags- og familiefester kan ende ud med at have mange gæster inviteret, så det er vigtigt, at du vælger et telt der er stort nok til sammenkomsten. Her skal eventuelle gaveborde også huskes i størrelsesberegningen.​

Opvarmning af festtelt er essentielt i de kolde vintermåneder. Selv ved forårs- og efterårsbegivenheder kan varme til festteltet være nødvendigt, og det sørger vi naturligvis for. Vi står ligeledes klar til at hjælpe med opsætning samt gratis vejledning inden teltudlejning.

Få hele pakken ét sted

Hvis du vælger teltudlejning fra Vodskov Festudlejning, så kan du hos os leje hele pakken. Det være både udlejning af service, borde og stole, jukebox eller karaokeanlæg og fadølsanlæg. Vi er altid parate til at hjælpe dig til den bedst mulige fest, og vi har stor erfaring indenfor afholdelsen af festlige begivenheder.

​Der kan være mange forskellige sammenhænge, hvor det er praktisk med leje af partytelt. Hvis du skal afholde en stor fødselsdags-, familie- eller firmafest om sommeren, er det oftest nemmere og billigere med leje af telt – fremfor at skulle booke et festlokale på et hotel eller lignende. Derudover hjælper vi naturligvis med at stille op og pille ned. Du får altså en samlet løsning, der bliver leveret lige til døren. Derudover har vi hos Vodskov Festudlejning et stort udvalg af service, udlejningsmaskiner mm., der kan tilføre festen noget helt særligt.​

Kontakt os for en specifik pris

Lad ikke festen gå ned på udstyret; hos Vodskov Festudlejning finder du alt til din fest – og til de bedste priser. Tag kontakt til os for et uforpligtende billigt tilbud på udlejning af partytelte, og lad os sammen skabe rammerne for den perfekte fest.


Lad os hjælpe med at gøre din næste fest til en stor succes!

Vodskov Festudlejning har det bedste udstyr til dit næste arrangement, uanset størrelsen står vi klar!

4,8 ud af 5 i rating på Google Anmeldelser

Gennem tiden har Vodskov Festudlejning betjent en masse glade kunder.
Her et udpluk fra Google Anmeldelser. Skal du være vores næste glade kunde?

Det er det bedste fest firma jeg har set

De har alt man får brug for til gode priser og de er fleksible og rare at snakke med. Virkelig god service! Bliver helt klart anbefalet til alle jeg kender!! 👏😊

  Aqua Mizleo
Det bedste udlejnings sted

Det bedste udlejnings sted. De har simpelthen alt man kan ønske sig når man skal holde fest! 😃

  Remmy Namulondo
Super god service

Super god service, kommer altid med et smil.

  Hundred Records